DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Minden eddiginél gyorsabban és fájdalommentesebben szabadulhatsz meg a kellemetlen szőrszálaktól a legkorszerűbb lézeres szőrtelenítőnk segítségével

Év Tapasztalat
0 +
Lézeres Kezelés
0 +
Precizitás
0 %

ELKÉPESZTŐ NYÁRI AKCIÓ!

Foglalj időpontot az intim szőrtelenítésre, mert most ajándékba jár mellé egy ingyenes hónalj kezelés! Ha megvásároltad az első akciós kezelésed, utána még további 3 kezelés erejéig tudod igénybe venni újra akciónkat.

Lézeres kezelést végzők

Miért bízd ránk a szőrtelenítést?

Király Kata vagyok, a Király Beauty megálmodója. Enikővel 15 év tapasztalattal és több mint 10.000 kezeléssel a hátunk mögött a lézeres szőrtelenítés szakértői vagyunk. Ehhez korunk legújabb, szőrdetektorral ellátott technológiáját használjuk:

Lézeres kezelést végzők

Milyen eredményekre számíthatsz?

Már az első pár alkalom után:

Forradalmian új lézeres szőrtelenítő technológia

Magyarországon elsőként nálunk!

2024-ben robbant be a piacra a Mesterséges Intelligenciával ellátott lézeres szőrtelenítő technológia, ami az országban elsőként érkezett meg kezelőnkbe! A lézeres szőrtelenítés hatékonysága mostantól soha nem látott szintre emelkedik, hiszen ez az eszköz az elődjeihez képest:

Tűpontossággal határozza meg a bőr-és szőr színét, típusát, mely alapján képes teljesen személyre szabott paramétereket megadni a szőrtelenítési folyamathoz.

– Beépített szőrdetektora lézerpontossággal határozza meg a kezelendő területet és több szőrszínre is hatásos.

Ennek köszönhetően a lézeres szőrtelenítés nemcsak sokkal pontosabb, hatékonyabb és kényelmesebb, de sokkal biztonságabb is lesz mint valaha.

Mennyi időt vesz igénybe a szőrtelenítés?

Szőrtelenítési területek ideje

Hogyan kezdjük el és mi történik a kezelés során?

1. Időpontfoglalás

Foglalj időpontot online a lap tetején vagy az alján található “időpont foglalás” gomb segítségével. Ezután 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot egy rövid tájékoztatás céljából..

2. Találkozó

Első alkalommal Kata fogad Téged a kezelőben, aki alaposan felméri a bőrtípusod, szőrszíned és az egészségügyi állapotod. Ez alapján meghatározza, alkalmas vagy-e a kezelésre.

3. A kezelés kezdete

Fontos, hogy a kezelésre úgy érkezz meg, hogy a szőrtelenítésre váró terület le van borotválva. Ezt a kezelés előtti 24 órában kell megtenni.

4. A kezelés menete

Szükség esetén az anyajegyeket, esetleges tetoválásokat lefedjük, hogy a lézerfény ne károsíthassa őket. A kezelő és a páciens védőszemüveget visel a lézer fényének káros hatása ellen. Személyre szabottan beállítjuk a lézer paramétereit a gép szőr- és bőr detektora segítségével, majd megkezdődik a kezelés.  

5. A kezelés vége

A kezelést követően a bőrre nyugtató krémet teszünk, melyen általában csupán enyhe bőrpír tapasztalható, ez pár óra elteltével megszűnik. A kezelés utáni további tudnivalókról a helyszínen tajékoztatunk.

REFERENCIÁK

VÉLEMÉNYEK

Szemöldök tetoválást készítettem, az eredmény gyönyörű, 2 év után is olyan, mintha most készült volna. 🥰🥰🥰
Kitti TakácsKitti Takács
10:10 27 Nov 23
Kata rendkívül kedves, figyelmes szakember, mindig maximális elégedettséggel távozom tőle, munkáját nagyon precízen végzi!☺️ mindemellett pedig gyönyörű környezetben fogad, a szalon kialakítása és berendezése nagyon szép és esztétikus!
Ildikó PirosIldikó Piros
20:43 24 Nov 23
Kata nagyon kedves, kiváló szakember, profin végzi a kezeléseket. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!😊
Kitti MihályKitti Mihály
11:10 21 Nov 23
Egy nagyon kedvező bérlet akció keretein belül találtam rá Katára. A kedvező ár mellett jóval többet is kaptam. Kata rugalmas, kedves és nagyon precíz. A szalonnál könnyű parkolni, jól megközelíthető helyen van autóval és BKK-val egyaránt. Nagyon modern, szép és hangulatos a stúdió. Én lézeres szőrtelenítést vettem igénybe. A kezelések hatásosak, a gép korszerű. Ajánlom mindenkinek!
Patricia LajkoPatricia Lajko
10:28 21 Nov 23
Professzionális, figyelmes és nagyon kedves.
Bernadett GálBernadett Gál
20:15 20 Nov 23
Már a legelső találkozás alkalmával a legnagyobb bizalom megvolt irányába! Kedves, korrekt és szuper kommunikációval rendelkező hölgy, aki figyelembe veszi az igényeidet, figyel Rád és segítőkész mindenben! Csak is ajánlani tudom mindenkinek! A legprofibb és legjobb szakember, akivel eddig találkoztam!👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 Ha megbízható emberre szeretnéd bízni a kezelést, akkor csakis Őt válaszd!❤️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna Nagy TóthAnna Nagy Tóth
11:24 19 Nov 23
Professzionális, segítőkész, gyors munkavégzés, végtelen kedvesség, bizalom, mindez szép környezetben. (A csillárért oda vagyok :)) Kata kitűnő választás volt a sok keresgélést követően. Jó szívvel ajánlom Mindnekinek!
Boglárka GutiBoglárka Guti
17:03 17 Nov 23
Lassan másfél éve járok Katához, aki egy végtelenül kedves, rendkívül képzett szakember. Mindig nagyon figyelmes, szem előtt tartja a személyes igényeket. Minden alkalommal nagy örömmel megyek hozzá a gyönyörű szalonjába és bízom magam rá. Tiszta szívből tudom ajánlani mindenkinek, aki egy igényes és igazán kedves szakembert keres!
Bernadett FarkasBernadett Farkas
09:30 14 Nov 23
Kata végtelenül kedves és professzionális szakember.A dióda lézeres szőrtelenítést először egy mindent átfogó tájékoztatással kezdi (amit nem mellesleg profin felépített honlapján is el lehet olvasni), s a folyamatot végig precizitással és türelemmel végzi el. Én, mint alacsony fájdalomküszöbű személy is kibírom a kezeléseket, mert odafigyeléssel végzi azokat. S fel is van készülve stresszoldó labdával ilyen esetekre. 😉A szalon rendkívül tiszta és modern, s csillárban gyönyörködés a kezelés alatt még a fájdalmat is elfeledteti az emberrel. 🙂Aki lézeres-szőrtelenítésben gondolkozik, annak a legjobb választás lehet! 💙
js_loader

ITT VÁRLAK SZERETETTEL:

ÁRAK/CSOMAGOK/
BÉRLETEK

FOGLALJ IDŐPONTOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN

Ne feledd, most az intim szőrtelenítés mellé, ajándékba ingyenesen jár a hónalj szőrtelenítése is!

Cikkeink a témában:

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK, AMIK BIZTOSAN FELMERÜLNEK BENNED

A  kezeléssorozat megkezdése előtt a kezeltetni kívánt területet 5-6 héttel gyantázni, epilálni, csipeszelni tilos, ugyanez vonatkozik a szőrtelenítő krém használatára is. Kerülni kell tehát minden olyan szőrtelenítési módszert, amelynél a szőrszál és szőrtüsző kapcsolata megszakad.
A kezeléssorozat időtartama alatt (ez 12-től akár 24 hónapig is terjedhet) kizárólag a borotválás a megengedett.

A napbarnított bőrfelszínt biztonsággal tudjuk kezelni, azonban a napozást és szoláriumot 4-5 nappal a kezelés előtt és után is kerülni kell, illetve napégette, azaz lepirult, vagy éppen már hámló bőrfelszín kezelése nem lehetséges. Önbarnító krém használata a kezelés előtt 2 héten belül nem megengedett.

Bizonyos fájdalomcsillapítók, egyes antibiotikumok és gyógyszerek fényérzékenyítő hatásúak, ezért bármilyen új, a konzultáció során nem említett gyógyszer szedéséről (a mellékhatások elkerülése érdekében) minden esetben tájékoztatni kell minket a kezelés előtt minimum 48 órával. 

A kezelésed napján lehetőség szerint kerülj minden kemikáliát, azaz ne használj testápolót, dezodort az adott területen.

A lézeres kezelés előtt borotvált területre van szükség annak érdekében, hogy a kezelés biztonságos és hatékony legyen. A borotválkozás optimális esetben a kezelés előtt maximum 24 órával kell történjen. Optimális az az időpont, amikor a szőr még egyáltalán nem, vagy maximum 1-2 milliméterre nőtt ki a bőrfelszínből és a borotválást követően a bőr irritációt nem mutat (apró szőrbenövések, szőrtüszőgyulladások nem jelentenek problémát). 
Ha a terület nincs leborotválva, a lézert főként a bőrfelületen lévő szőr nyeli el, a szőrtüszőhöz kevesebb energia jut le, így a kezelés hatékonysága csökken, a mellékhatások kockázata pedig emelkedik.

Amennyiben a kezelés előtt nem végzed el a borotválást, a fentebb említett okokból kifolyólag nem tudjuk elvégezni a kezelésed és rendelkezésre állási díjat számolunk fel.

Extra figyelmesség részünkről: Amennyiben a hátad kezelése előtti borotválásához nincs segítséged, úgy jelezd nekünk az időpontfoglaláskor, így extra időtartamra, de extra díj nélkül foglaljuk be kezelésed, hogy elvégezhessük a terület előkészítését.  

Minden egyéb terület esetében teljes borotválásra még felár ellenében sincs lehetőség.

A folyamat alatt védőszemüveget kell viselned a szemed védelme érdekében.

Első lépésben megtisztítjuk a kezelni kívánt területet, majd az esetleges tetoválásokat, anyajegyeket lefedjük, hogy azokat a lézerfény ne károsítsa.

A kezelés első lépésében az előzetesen általad leborotvált bőrfelületre hűsítő zselét teszünk, ami segíti a lézerfény eljutását a szőrtüszőkhöz.

Ezután kezdődik valójában a szőrtelenítés, amit szisztematikusan, előre felosztott területenként haladva végzünk, így garantálva, hogy egyetlen szőrszál sem marad ki a kezelésből.

A folyamat időtartama a terület nagyságától függően változik. Átlagosan 15-30 perc.

 A kezelés nyugtató krém és esetlegesen fényvédő felhelyezésével zárul.

A szőrtelenítés közben apró csipkedést, szurkálást lehet érezni, ami abból fakad hogy a lézerfény hője eléri a szőrtüszőt, majd ez a kezelés végeztével azonnal abba is marad.
Sokan ezt az érzést az epiláláshoz hasonlítják. Intenzitása egyéni érzékenységtől függ, de befolyásolhatja a lelki és fizikai állapot is. 

Kezelést követően néhány napig a szőrszálak tovább növekednek. 4 nap elteltével a kezelt területet leborotválhatod. 2-3 hét elteltével a lézer által károsodott szőrszálak kihullanak.

A legmodernebb technikának köszönhetően bőrirritáció nem lép fel a kezelés után.

  •  A kezelés napján kerülni kell a szaunát, forró fürdőt, kardio edzéseket. 
  • Tiszta, langyos vízzel való tusolás megengedett, viszont a kemikáliákat tartalmazó kozmetikumokat kerülni kell, ezek bőrirritációt okozhatnak.
  • Ne kapargasd vagy dörzsöld a területet.
  • 4-5 napig tartózkodj a közvetlen napsugárzástól, ezekben a napokban szoláriumozás, napozás kerülendő. A napnak kitett területek esetében 50+ fényvédő használata javasolt.

Egy adott területen belül a szőrszálak különböző növekedési fázisban vannak. A szőr csak az aktív, anagén fázisban kapcsolódik a szőrtüszőhöz, így az adott időben csakis ezen szálak tüszőire lesz hatással a kezelés.

Növekedő fázisban egyidejűleg a szőrszálak kb. 10-20%-a tartózkodik. Tehát minden egyes kezelés alkalmával átlagosan 10-20 %-os ritkulást fogsz tapasztalni.

A legjobb eredmény eléréséhez két kezelés között 4-6-8 hétnek kell eltelnie. Ez területtől függően változik.
Ennyi idő szükséges ugyanis ahhoz, hogy a legtöbb szőrszál újra a kezelhető, azaz anagén fázisba kerüljön.

A három hullámhosszon működő kezelőfej lehetővé teszi minden bőrszín biztonságos kezelését.

Teljesen szőke, vörös és ősz szőrök esetében, ezek zéró pigment tartalmának köszönhetően, hatástalan a kezelés.
Mindezen túl összességében elmondható, hogy a hatékony működés egyetlen kritériuma, a bőr- és szőrszín megfelelő kontrasztja, azaz a szőrnek minden sötétebbnek kell lennie a bőr színénél.

A kezelést 17 éves kortól javasoljuk a hosszantartó eredmények elérése érdekében.

A dióda lézeres szőrtelenítés 18 éves kor alatt szülői beleegyezéssel lehetséges. 

 

A szőrszál színe és minősége, a szőrzet sűrűsége és a szőrnövekedési ciklus egyénenként valamint területenként különböző.

Ezen kívül erősen befolyásoló tényező az egyén hormonális befolyásoltsága is.

Általában 6-8 kezelés elegendő a kívánt hatás eléréséhez.

Ritkább esetekben, többnyire férfiaknál (tesztoszteron szőrnövekedést fokozó hatása), és világosabb szőrök esetében akár 10 alkalomra is szükség lehet a megfelelő eredmény eléréséhez.

Egyénenként változó. 100 %-os eredményt nem mindenkinél, illetve nem minden terület esetében lehet elérni. Átlagosan 8 kezelést követően a szőrszálak kb 80-90%-a nem nő vissza. A  megmaradt szőr viszont sokkal finomabb és világosabb.

Átlagosan 8 kezelést követően a szőrszálak kb 80-90%-a nem nő vissza.  A végleges hatást az évenkénti ismétlő kezeléssel érhetjük el, mivel a szervezet képes lehet új szőrszálak növesztésére.
A szervezetben bekövetkező bizonyos hormonális hatások (terhesség, szoptatás, menopauza, endokrin betegségek) viszont beindíthatnak kisebb fajta szőrnövekedést.

A diszkréció és az eredményesség érdekében a kezeléseket kizárólag Peron-Király Kata lézerspecialista végzi.