DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS FÉRFIAKNAK

Szabadulj meg örökre a kellemetlen szőrszálaktól a lézeres szőrtelenítés segítségével

Mesterséges Intelligenciával Ellátott

Forradalmian új lézeres szőrtelenítő technológia

Magyarországon elsőként nálunk!

2024-ben robbant be a piacra a Mesterséges Intelligenciával ellátott lézeres szőrtelenítő technológia, ami az országban elsőként érkezett meg kezelőnkbe!. A lézeres szőrtelenítés hatékonysága mostantól soha nem látott szintre emelkedik, hiszen ez az eszköz az elődjeihez képest:

Tűpontossággal határozza meg a bőr-és szőr színét, típusát, mely alapján képes teljesen személyre szabott paramétereket megadni a szőrtelenítési folyamathoz.

– Beépített szőrdetektora lézerpontossággal határozza meg a kezelendő területet és több szőrszínre is hatásos.

Ennek köszönhetően a lézeres szőrtelenítés nemcsak sokkal pontosabb, hatékonyabb és kényelmesebb, de sokkal biztonságabb is lesz mint valaha.

Lézeres kezelést végzők

Miért bízd ránk a szőrtelenítést?

Peron-Király Kata vagyok, a Király Beauty megálmodója. Enikővel több mint 15 év tapasztalatunk van a szakmában és korunk legújabb, szőrdetektorral ellátott technológiájával olyan kezelésben részesítünk, amelyben:

Lézeres kezelést végzők

REFERENCIÁK

Mennyi időt vesz igénybe a szőrtelenítés?

Hogyan kezdjük el és mi történik a kezelés során?

1. Időpontfoglalás

Foglalj időpontot online a lap tetején vagy az alján található “időpont foglalás” gomb segítségével. Ezután 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot egy rövid tájékoztatás céljából..

2. Találkozó

Első alkalommal Kata fogad Téged a kezelőben, aki alaposan felméri a bőrtípusod, szőrszíned és az egészségügyi állapotod. Ez alapján meghatározza, alkalmas vagy-e a kezelésre.

3. A kezelés kezdete

Fontos, hogy a kezelésre úgy érkezz meg, hogy a szőrtelenítésre váró terület le van borotválva. Ezt a kezelés előtti 24 órában kell megtenni.

4. A kezelés menete

Szükség esetén az anyajegyeket, esetleges tetoválásokat lefedjük, hogy a lézerfény ne károsíthassa őket. A kezelő és a páciens védőszemüveget visel a lézer fényének káros hatása ellen. Személyre szabottan beállítjuk a lézer paramétereit a gép szőr- és bőr detektora segítségével, majd megkezdődik a kezelés.  

5. A kezelés vége

A kezelést követően a bőrre nyugtató krémet teszünk, melyen általában csupán enyhe bőrpír tapasztalható, ez pár óra elteltével megszűnik. A kezelés utáni további tudnivalókról a helyszínen tajékoztatunk.

FOGLALJ IDŐPONTOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN

Kattints a jelentkezem gombra és foglalj időpontot a választott szőrtelenítésre!