Mennyibe kerül a lézeres szőrtelenítés?

A diódalézeres szőrtelenítés egyre népszerűbb választás azok körében, akik hosszú távú megoldást keresnek a nemkívánatos szőrszálak eltávolítására. De vajon milyen költségekre kell számítanod, ha belevágsz? És mennyire éri meg, ha más szőrtelenítési módszerekkel vetjük össze őket? Olvass tovább és fény derül mindenre!

A Dióda Lézeres Szőrtelenítés Költségei

1. Átlagos kezelési költségek: A diódalézeres szőrtelenítés költsége területenként változik. Például egy kisebb terület, mint a bajusz vagy az áll, alkalmanként 10,000-20,000 Ft között mozoghat. Nagyobb területek, mint a lábak vagy a hát, akár 40 000-80 000 Ft-ba is kerülhetnek egy kezelés során. Természetesen a KirályBeauty Árlistáján pontos árakat is találhatsz.

2. Szükséges kezelések száma: Az eredmények optimalizálásához általában 6-8 kezelésre van szükség. Így, ha például a bajusz, vagy az áll szőrtelenítését nézzük, 60 000 – 160 000 Ft-ra jöhet ki az összes kezelés utáni költség, ha pedig a teljes lábat szeretnéd kezeltetni, az összköltség 240 000-640 000 Ft között lehet, attól függően, hogy hol végzik a kezelést és hány alkalomra van szükség.

3. Utókezelések: Bár a diódalézeres szőrtelenítés hosszú távú megoldást nyújt, néhány esetben utókezelésekre lehet szükség az eredmények fenntartásához, ami évi 1-2 alkalmat jelenthet.

4. Promóciók és Csomagok: Sok helyen kínálnak kedvezményeket és csomagokat, – így a királybeautynál is- amelyek csökkenthetik az egyes kezelések árát, különösen, ha több területet választasz egyszerre.

A többi szőrtelenítési módszernek is vannak bizony költségei és közel sem olyan tartósak az eredmények...

1.Borotválkozás: Az egyik legolcsóbb módszer, de ez is folyamatos költséggel jár. Borotvák, borotvahab és egyéb kiegészítők évi 20 000-30 000 Ft-ba is kerülhetnek. Ezen felül 3-4 naponta ismételni kell, ami egy csomó időt elvesz, ráadásul a kellemetlen szőrtüsző gyulladásokkal is megkell küzdened miatta.

2. Gyantázás: Egy profi gyantázás ára alkalmanként 5 000-20 000 Ft között mozog, területtől függően. Az eredmények tartósabbak, mint a borotválkozásnál, de így is 4-6 hetente ismételni kell, ami évente 60 000-240 000 Ft-ot jelent.

3. IPL (Intenzív Pulzáló Fény): Hasonló a dióda lézeres szőrtelenítéshez, de sokkal kevésbé tartós. Egy kezelés ára 5 000-30 000 Ft között mozog, és 8-12 alkalomra lehet szükség, ami összesen 40 000-360 000 Ft lehet, plusz ehhez még hozzájönnek az utókezelések költségei is.

4. Epilátor: A kezdeti beruházás egy epilátor megvásárlására 10 000-50 000 Ft között mozog. Bár egyszeri költségnek tűnik, az epilátor használata kimondottan fájdalmas, ráadásul közel sem biztosít olyan tartós eredményt, mint a lézeres szőrtelenítés.

Szóval miért is a dióda lézeres szőrtelenítés éri meg a legjobban?

1. Tartós Eredmények: A diódalézeres szőrtelenítés hosszú távú megoldást kínál, ami azt jelenti, hogy az eredmények éveken át élvezhetők, néhány évente egy-egy fenntartó kezeléssel. Így bár a kezdeti költségek magasabbak lehetnek, hosszú távon kevesebbet kell költened szőrtelenítésre.

2. Időmegtakarítás: A diódalézerrel időt takaríthatsz meg, hiszen a napi vagy heti szőrtelenítési rutin feleslegessé válik. Nincs szükség többé állandó borotválkozásra vagy gyantázásra, de epilálásra sem.

3. Kényelem: Az otthoni módszerekkel szemben a diódalézeres szőrtelenítés profi kezekben történik, minimális kellemetlenséggel, így a tartós eredményekben és a bőröd épségének megőrzésében is biztos lehetsz. 

Összességében tehát

a diódalézeres szőrtelenítés költségei elsőre magasabbnak tűnhetnek, de az eredmények tartóssága és a hosszú távú megtakarítások miatt ez a módszer egyre népszerűbb. Az árat befolyásolja a kezelendő terület nagysága és a szükséges kezelések száma, de sok helyen kedvezményes csomagokat kínálnak. Ha eleged van a gyakori borotválkozásból vagy gyantázásból, és szeretnéd hosszú távon élvezni a sima bőrt, a minden tekintetben biztonságos   diódalézeres szőrtelenítés lehet a legjobb megoldás számodra!

Ne feledd: Mindig érdemes alaposan tájékozódni a kezelést végző szakember tapasztalatáról és a szalon hírnevéről, hogy biztos lehess benne, hogy a legjobb ellátást kapod!

FOGLALJ IDŐPONTOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN

Kattints a jelentkezem gombra, majd foglalj időpontot egy ingyenes konzultációra, vagy akár egyből egy konkrét terület szőrtelenítésére!

további Cikkeink a témában: