A DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS vajon FÁJDALMAS?

IPL-vs.-Diode-Laser-Hair-Removal-Technology

Ha Te is épp fontolgatod a dióda lézeres szőrtelenítést, akkor már nagy valószínűséggel felmerült benned a kérdés: “Fáj ez a fajta kezelés? És ha igen, akkor vajon mennyire?” Nos, jó hírünk van: itt vagyunk, hogy minden kérdésedre választ adjunk, és felkészítsünk arra, mire számíts az első kezelés során. 

De először is tisztázzuk... Mi is az a dióda lézeres szőrtelenítés pontosan?

A dióda lézeres szőrtelenítés egy rendkívül hatékony módszer a nem kívánt szőrszálak eltávolítására, mivel pár kezelés után akár örökre búcsút inthetsz a fájdalmas gyantázásnak, epilálásnak, de a borotválkozásnak is. A technológia lényege, hogy a lézer fénye célzottan hatol be a szőrtüszőkbe, megakadályozva ezzek a szőrszálak újbóli kinövését.

mennyire fájdalmas ez?

Sokan azt mondják, hogy a dióda lézeres szőrtelenítés sokkal kíméletesebb, mint például a gyantázás, vagy az epilálás. Persze minden embernek más a fájdalomküszöbe, de a legtöbb esetben a kezelést enyhe csípésszerű érzésként írják le, amit a lézer impulzusai váltanak ki. Szerencsére a modern dióda lézerek, mint a miénk is, már rendelkeznek beépített hűtőrendszerrel, ami jelentősen csökkenti a kellemetlen érzést.

Mire számíts és hogyan néz ki az első kezelés?

Konzultáció: A kezelés előtt egy rövid konzultációra kerül sor, ahol alapos átbeszéljük az egészségügyi állapotod, valamint felmérjük a bőrtípusod, majd ezek alapján meghatározzuk, hogy alkalmas vagy-e a kezelésre.

Előkészítés: A kezelendő területet le kell borotválni, hogy a lézerfény tökéletesen tehesse a dolgát és valóban behatoljon a szőrtüszőbe.

A Kezelés: A kezelés során Te is és a kezelőd is szemüveget visel (amit természetesen ott adunk ingyen és bérmentve) hogy a lézerfény ne bántsa a szemünket. A kezelt területen enyhe csípéssel érezheted a lézer impulzusait, de könnyen lehet, hogy a Te bőrtípusod meg sem érzi. Egy kezelés időtartama természetesen a kezelt terület nagyságától függ.

Utókezelés: Tippeket kapsz a kezelés utáni bőrápoláshoz, hogy minimalizáld az esetleges bőrirritációt.

Az első dióda lézeres szőrtelenítési kezelésed izgalmas lépés a tartós simaság felé. Bár az emberek fájdalomküszöbe nem egyforma, a legtöbben azt mondják, hogy a kezelés gyors és elviselhető. Készülj fel a sima bőr élményére, amit a dióda lézer nyújtani tud, és élvezd a hosszú távú eredményeket!

FOGLALJ IDŐPONTOT EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN

Kattints a jelentkezem gombra, majd foglald le első időpontodat!

További cikkeink: